);

Vérvétel, injekció beadás

📌Beutaló és várakozás nélkül, hamar, kényelmes körülmények között végeztetheti el nálunk laborvizsgálatait, vagy adathatja be szükséges injekcióját, infúzióját. Kérjen időpontot telefonon!

📌A laborvizsgálatok elvégzésében együttműködő partnerünk a Synlab, így kínálatukból minden elérhető nálunk. Közülük a népszerűbbek:

📌általános belgyógyászati kis- és nagyrutin vizsgálat- tartalmazza a vérképet, máj- és vesefunkciókat, ionokat, vércukrot, összfehérjét..

📌onkológiai szűrővizsgálatok részeként, vagy a diagnosztizált daganatos megbetegedések követésére alkalmas tumormarkerek vizsgálata- A tumormarker az adott daganatra jellemző laborparaméter, mint például a prosztatarák jelenlétére utaló PSA (prosztata-specifikus antigén). A kérhető tumormarkerek többek között: CEA, CA15-3, AFP, CA19-9, CA72-4, CA-125, S-100…

Felhívjuk a figyelmét, hogy a tumormarker vizsgálat nem alkalmas a rákos megbetegedések diagnosztizálására, csupán tájékoztató jellegűek. Az értékelést mindenképpen bízza onkológus szakorvosra! 

📌hormonvizsgálatok- pajzsmirigy funkciós vizsgálatok, női és férfi nemi hormonok…

📌véralvadási vizsgálatok- vérzékenység és trombózis kockázat felmérésére

📌allergia vizsgálatok- ételallergiát okozó potenciális allergéneket valamint légúti allergia lehetséges inhalatív allergénjeit azonosító 20-as és 40-es panelek kérhetők. Olyan időszakban érdemes elvégezni, amikor van kitettség a gyanúsított allergénre (például pollenallergiát pollenszezonban).