);

Dr. Till Erzsébet neurológus, csecsemő- és gyermekgyógyász

Általános orvosi diplomáját 1986-ban szerezte „summa cum laude” minősítéssel. Ezt követően a SOTE Kórélettani Intézet Szollár Lajos professzor által vezetett kutatócsoportjához csatlakozott, és részt vett az egyetemi oktatásban.1989-től a mai napig klinikusként dolgozik.

Csecsemő- és gyermekgyógyászatból 1991-ben, neurológiából 1999-ben szerezett szakvizsgát, ezen kívül carotis-dopplervizsgálatok végzésére is van képesítése.

Gyermekgyógyászként a MÁV Kórház és a Szent László Kórház Gyermekgyógyászati osztályain dolgozott. 1991-ben a Heim Pál Kórház Gyermekneurológiai Osztályán kezdte meg gyermekneurológusi képzését.

1997-től 2009-ig felnőtt neurológusként folytatta munkáját a Szent Margit Kórházban.

2009 óta Anglia északi részén, Cumbriában is dolgozik részállásban neurológus konzultánsként. Az angol és magyar egészségügyi rendszerben egyidejűleg dolgozva sok hasznos tapasztalatra és szakmai ismeretre tett szert, ami segíti gyógyító munkáját.

Érdeklődést mutat az integratív orvoslás iránt, és meggyőződése, hogy a betegségek tüneteinek enyhítésében a megfelelő étrend és életmód kiemelkedő fontosságú.