);

Arcfiatalítás 1

A legkorszerűbb frakcionált CO2 lézeres technológia hosszú időre visszaállítja az arcbőr rugalmas textúráját, biztosítja üde, fiatalos megjelenését. Nem torzítja a vonásokat, a jelenleg elérhető bőrfiatalító eljárások közül a legtermészetesebb fiatalságot biztosítja. A kezelést lézerspecialista orvos végzi, az erre legalkalmasabb, rendszeresen bevizsgált professzionális lézerkészülékkel.  

  • Lézeres arcfiatalítás: a frakcionált szén-dioxid (CO2) lézeres arckezelés során a sugárnyalábok a beállított paramétereknek megfelelő sűrűségben és mélységben mikrosérüléseket ejtenek a bőr mélyebb rétegeiben, ezáltal összehúzzák a kötőszövetet és stimulálják a kollagénszintézist, felgyorsítva a bőr természetes regenerációját. A frakcionált CO2 lézer jelenleg a leghatékonyabb bőrmegújító eljárás. Beavatkozás után pár napig átmeneti bőrpír és duzzanat jelenkezik, 1 hét után hámlás várható, ezt követően válik láthatóvá az új, simább bőrréteg. Egy 3 sorozatos kúra után akár 2 évig tart a hatás. Szakértői háttér mellett biztonsággal és jól kombinálható a többi arcfiatalító eljárással. Napfénytől tartózkodni kell, nyáron nem ajánlott.
  • Lézeres hegkezelés: A frakcionált CO2 lézer a fenti hatásmechanizmussal kiválóan alkalmas az akné-hegek, bőregyenetlenségek és pigmentfoltok korrekciójára is.