);

Manikűr-pedikűr

📌manikűr- Korunkban a manikűr a jólápoltság és az elegancia egyik alapfeltétele. Szakértő, alapos manikűrösünk  a kéz és körömápolást magas színvonalon végzi: a köröm hosszát vágja, formázza, a körömbőr egy részét finoman eltávolítja, a környező körömbőrt puhítja, ápolja. Ezt követően a látványt lakkozással teszi teljessé. Lehetőség van sima lakkozásra, vagy tartós gél lakkozásra.

 📌gél lakkozás- A saját körmök természetes szépségének kiemelésére szolgál az akár 2-3 hétig is tartós gél lakkozás. A minőségi, magasfényű lakk több rétegben kerül fel a köröm felületére és UV fény hatására köt meg. Széles színválasztékkal, a natúr színektől a rózsaszín 50 árnyalatáig:)

📌pedikűr- Nemcsak a lábkörmök hosszának rövidítése, tisztítása, formázása és tetszőleges lakkozása tartozik pedikűr szolgáltatásainkba, de a teljes lábfej ápolása: benőtt köröm kezelése, bőrkeményedések eltávolítása, bőrtáplálás, körömgomba és talpi szemölcsök felismerése, enyhébb esetekben terápiával és tanácsadással. Előrehaladottabb esetben a körömgomba és talpi szemölcsök orvosi háttérrel történő diagnosztikája és a komplex terápia jegyében kedvezményes lézeres illetve gyógyszeres ellátása is megoldott.