);

Dr. Gorka Eszter

Dr. Gorka Eszter, Flash Clinic ügyvezető-igazgató, bőr- onkológus. A Flash Clinic rendelőben kiemelt tevékenysége az anyajegyszűrések, konzíliumok, lézeres és egyéb esztétikai kezelések végzése.

2011 – 2018 között az Országos Onkológiai Intézet (OOI) Dermato-onkológiai osztályán dolgozott. 2018-ban a Magyar Onkológusok Társasága (MOT) Fiatal Onkológusok Szekciójának (FIOSz) elnöke.

Orvosi diplomáját a budapesti Semmelweis Egyetemen szerezte. Az OOI-ben az osztályos és ambuláns betegellátás mellett elektro-kemoterápiás beavatkozásokat is végzett. Esztétikai (cryo, elektrokoagulációs és lézeres) kezelésekben is tapasztalatot szerzett. Orvostanhallgatók graduális és posztgraduális képzésében vett részt és számos klinikai gyógyszervizsgálatban (vemurafenib, cobimetinib, dabrafenib, trametinib, ipilimumab, nivolumab, pembrolizumab, TVEC) volt társvizsgáló. Tudományos konferenciák rendszeres előadója, érdeklődési területe a klinikai melanoma kutatások. PhD disszertációját a melanoma agyi metasztázisainak témakörében írta. 6 tudományos közlemény szerzője, és 3 társszerzője, összesített impakt faktora 3.7, két külföldi szaklap szerkesztőbizottsági tagja és számos újság felkért lektora. Céges rendezvényeken és egészségnapokon rendszeresen végez anyajegy szűrővizsgálatot.